غذا

کیک وسس شکلاتی

نوشته شده توسط goldengap

سس این کیک خوشمزه گاناش نیست😊
ی سس خوشمزه بهتون یاد میدم که از این به بعد روی کیک ها استفاده کنید. این سس خوشمزه اصلا خامه نداره و فوق العاده خوشمزس 😋
.
اول طرز تهیه کیک
آرد سفید قنادی دو لیوان 
پودر کاکائو نصف لیوان اگه پودر کاکائوی شما تیره هست کمتر بریزید
تخم مرغ چهار عدد 
وانیل نصف ق چ 
شیر ولرم یک لیوان
بکینگ پودر یک ق مرباخوری 
کره صد گرم 
شکر یک و یک چهارم پیمانه (یک لیوان هم‌میتونید بریزید) 
ابتدا فر را از بیست دقیقه قبل گرم کنید( دمای صد و هشتاد) 
آرد و پودر کاکائو و بکینگ رو سه بار الک کنید کنار بزاربد.
کره رو بزارید بیرون حسابی نرم شه شکر رو به کره اضافه کنید و با دور تند یک دقیقه هم بزنید. تک تک تخم مرغ ها رو به همراه وانیل اضافه کنید. هر بار برای هر تخم مرغ پانزده ثانیه با دور تند هم بزنید.‌ بعد یک لیوان شیر بهش اضافه کنید. بیست ثانیه هم بزنید‌ و در اخر مواد خشک را طی سه مرحله اضافه کرده هر مرحله هفت ثانیه با دور کند هم بزنید در اخر همزن رو خاموش کنید با لیسک همه مواد را ارام و دورانی هم بزنید . کف قالب رو چرب کنید مواد راداخل قالب گرد یا مربع به قطر بیست تا بیست و دو سانت ریخته روی مواد رو صاف کنید داخل فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل دقیقه قرار دهید. برای فر برقی دمای صد و شصت 
خب بریم سراغ سس خفنمون😍😋
یک قاشق غذا خوری سر پر نشاسته ذرت سه ق غ پودر کاکائو و نصف لیوان شکر و دو لیوان شیر 
همرو هم بزنید روی حرارت کم مدام هم بزنید بعد از دو دقیقه پنجاه تا صد گرم شکلات تخته ای تلخ یا شیرین اضافه کنید حسابی هم بزنید تا به غلظت برسه( از فرنی رقیق تر) بعد خاموش کنید .
بعد از اینکه کیک اماده شد اجازه بدید خنک شه روی کیک رو با نی چندین حفره ایجاد کنید و سس شکلاتی ولرم رو روی کیک بریزید. هر چقد سس شکلاتی شل و رون تر باشه بهتره و به خورد کیک میره و همونی میشه که میخواید😋😋😍😍این کیک خفن شکلاتی رو با این سس خوشمزش که ایده خودم بوده درست کنید و حالشو ببرید .
راستی خیلی راحت مثل کیک های دیگه تو قابلمه یا تو تابه هم میتونید بپزید. اگه کره نداشتید میتونید به جاش نصف لیوان روغن مایع بریزید‌.کسایی که میخوان با روغن درست کنن باید اول شکر و تخم مرغ رو هم بزننن بعد شیر بریزن و بعد روغن و در اخر ارد.نوش جان❤

درباره نویسنده

goldengap

دیدگاهتان را بنویسید