غذا

کیک فنجانی بدون فر

نوشته شده توسط goldengap

یه کیک آسون و بسیار خوشمزه

سلام سلام دوستان گل و عزیزم حالتون چطوره بچه ها خوبین خوشین .. براتون دستور یک کیک باحال و بدون قر و فر بزارم با طعم عالی سیب و دارچین خیلی بافت و طعم محشره

مواد لازم برای هشت عدد کیک فنجونی👇🏻 

تخم مرغ دو عدد

شکر دو سوم لیوان 

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

سیب رنده شده نصف لیوان

روغن مایع یک‌سوم لیوان

آرد ده قاشق غذاخوری

بکینگ پودر دو قاشق چ سرپر

دارچین یک ق چ

تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن رو با چنگال سه دقیقه میزنیم و سیب و دارچین را اضافه میکنیم و بعد آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.از آب خارج کنید و از فنجان خارج کنید راحت درمیاد
.نوش جان❤

درباره نویسنده

goldengap

دیدگاهتان را بنویسید