غذا

طرز تهیه شیرینی نخودچی

نوشته شده توسط goldengap

طرز تهیه شیرینی نخودچی:

آرد نخود مرغوب 450 گرم

آرد سفید شیرینی 50 گرم

پودر قند الک شده 175 گرم

روغن جامد آب شده 175 گرم(من 200 گرم استفاده کردم)

هل سائیده شده یک قاشق چایخوری

 ابتدا آردها رو با هم مخلوط و 3 مرتبه الک کردم،بعد پودر قند الک شده و هل رو هم بهش اضافه کردم و بعد روغن جامد رو که به صورت بنماری روی بخار کتری و با حرارت ملایم آب کرده بودم رو ریختم روی آرد و با دست کاملا مخلوطشون کردم،من به شخصه خمیر رو یک مرتبه از چرخ گوشت رد میکنم تا حسابی منسجم بشه،بعد روی تخته کار هر مرتبه یه مقدار از خمیر رو برداشتم و وردنه کشیدم بعد با دست یه مقدار منسجمش کردم که ترک گیری بشه بعد قالب زدم(قطر خمیر باید یه مقدار زیاد باشه) و بعد با ته قلمو و زعفران غلیظ روی شیرینی ها رو رنگ کردم و بعد داخل سینی فر چیدمشون و به مدت 12 الی 15 دقیقه با دمای 170 درجه گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده.

نکات:دلیل استفاده از آرد سفید اینه که داخل گلو رو نگیره. بعضی از آردها روغن بیشتری جذب میکنن به همین خاطر من 200 گرم روغن استفاده کردم،و حتما روغن باید تمام جامد باشه و بعد آبش بکنین. اگه خمیر رو از چرخ گوشت رد کنین نتیجه کار مطلوبتر میشه.حتما موقع قالب زدن کم کم از خمیر بردارین و حسابی منسجم و ترک گیریش بکنین و بعد قالب بزنین،وسعی کنین قطر خمیرتون رو با توجه با ارتفاعی که دوست دارین شیرینیتون داشته باشه تنظیم کنین.

نوش جان🌹

درباره نویسنده

goldengap

دیدگاهتان را بنویسید