غذا

دونات مرغ

نوشته شده توسط goldengap

دونات مرغ بهترین غذای ایرانی

دونات مرغ

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
سینه یا فیله مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی آبپز یک عدد متوسط
پیاز یک عدد
هویج متوسط یک عدد
پودر نان خشک یک دوم پیمانه
سیر رنده شده یک قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده یک دوم قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری خرد شده چهار قاشق غذاخوری
نمک یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای‌خوری
(ادویه های دلخواه به انتخاب خود شما میتواند شامل: فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، گرم ماسالا، پاپریکا یا زیره سبز باشد)
مواد لازم جهت سوخاری کردن:
تخم مرغ دو عدد
آرد سفید به میزان لازم
پودر نان خشک یا پانکو به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را به تکه های نگینی درشت خرد کنید، سیب زمینی پخته را هم خرد کنید، هویج را رنده درشت بزنید، پیاز را نگینی ریز خرد کنید، همه مواد را در دستگاه غذاساز ریخته و آن را روشن کنید بهتر است به حالت پالس زدن این کار را انجام دهید تا همه مواد یکدست له شوند، مواد که خوب شد در کاسه بریزید و با دست مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. اگر دستگاه غذاساز شما به اندازه کافی بزرگ نیست در دو یا سه مرحله این کار را انجام دهید. دستتان را با روغن مایع چرب کنید سپس از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست گرد کنید و مثل کتلت کمی آن را تخت کنید و در سینی چرب شده بگذارید. 
همه مواد را به همین ترتیب شکل داده و در سینی بچینید، روی کتلت ها را با پلاستیک بپوشانید و برای دو، سه ساعت در فریزر بگذارید تا خنک شوند سپس از فریزر خارج کرده و با کمک یک کاتر گرد کوچک( یا در نوشابه) مرکز کتلت را خارج کنید تا شبیه دونات شود، مجددا روی دونات ها را پوشانده و برای دو ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزنند.
در کاسه ای دو عدد تخم مرغ بشکنید، در ظرف دیگری نصف پیمانه آرد بریزید و در یک ظرف دیگر پودر نان خشک یا پانکو بریزید.
دونات های یخ زده را با کمک پالت یا چاقو با دقت از دیس جدا کنید و ابتدا در آرد سفید بغلطانید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر داخل پودر نان خشک بغلطانید
همه دونات ها را به همین شکل آماده کرده و در دیس بچینید و مجددا در یخچال قرار دهید تا یخ زدایی شوند و لایه سوخاری کاملا به دونات مرغ بچسبد. در تابه ای مقدار زیادی روغن سرخ کردنی بریزید‌، اجازه دهید با شعله متوسط روغن داغ شود سپس دونات ها را در روغن سرخ کنید تا رنگ آن ها برشته و خوشرنگ شود،نوش جان❤

درباره نویسنده

goldengap

دیدگاهتان را بنویسید